Jobb

Jobba på NKC

See available jobs

På NKC har vi en bred flora av arbetsuppgifter och som anställd hos oss får du många gånger också ta ansvar för andra arbetsuppgifter, utöver ditt expertområde .

Jag har ansvar för att driva ledningsprocessen i fabriken som helhet och att arbeta med nya och befintliga kunder. Som min tredje uppgift har jag också tillsammans med en underleverantör hand om IT-driften i företaget. För mig är detta fantastiskt bra då jag inte skulle trivas med att bara arbeta med ett område.

johan_carlson_2
-Johan Carlson, fabrikschef

 

Vi har självklart också plats för ett antal specialister som skall dyka djupt inom de områden som vi vill utvecklas och bli bäst på. Inom tillverkningen har operatörerna också ett brett arbetsområde där vi försöker stimulera till att lära sig flera arbetsuppgifter så att monotona arbetsmoment minimeras. De flesta vill ju utvecklas och ha möjlighet till kompetensutveckling.

Självklart finns det också har möjlighet att bli specialist så länge man har lärt sig grundstegen först. Allt handlar om engagemang och intresse.

 

Tony Reitz heter jag, och har jobbat på denna fabrik sedan 1987. Jag jobbar som verktygsmakare i en verkstad med pressverktyg.  Vi som jobbar i verktygsverkstaden har ett mycket varierande arbete där vi gnistar, svarvar, slipar och har ett stort utbud av bänkarbete. Själv jobbar jag också med verktygsprovning och utveckling av nya produkter med hjälp av konstruktörer, kvalitetssäkrare och projektledare. Anledningen till att jag har varit kvar så länge på företaget är naturligtvis att jag har haft en bra utveckling och att jag trivs med både arbetet och arbetskamrater.

johan_carlson_2
-Tony Reitz, verktygsmakare

NKC präglas av att vi har en stor mångfald bland de anställda i företaget. Om du tycker om att arbeta i en internationell miljö med människor från många olika delar av världen är NKC företaget för dig.

Trivs du med olikhet?
Vi har kunder i alla världsdelar och våra ägare är ett familjeföretag från Japan. Detta innebär att du som arbetar hos oss måste trivas med olikhet. Du måste kunna hantera olika kulturer och utnyttja den kreativitet som olikhet och mångfald ger.

Kollektivavatal
Vi har kollektivavtal med IF Metall och Unionen.

 

UNIONEN

IF-Metall-JPG

 

 

 

Available jobs