Jobb

Jobba på NKC

Se lediga jobb

På NKC har vi en bred flora av arbetsuppgifter och som anställd hos oss får du många gånger också ta ansvar för andra arbetsuppgifter, utöver ditt expertområde .

Jag har ansvar för att driva ledningsprocessen i fabriken som helhet och att arbeta med nya och befintliga kunder. Som min tredje uppgift har jag också tillsammans med en underleverantör hand om IT-driften i företaget. För mig är detta fantastiskt bra då jag inte skulle trivas med att bara arbeta med ett område.

johan_carlson_2
-Johan Carlson, fabrikschef

 

Vi har självklart också plats för ett antal specialister som skall dyka djupt inom de områden som vi vill utvecklas och bli bäst på. Inom tillverkningen har operatörerna också ett brett arbetsområde där vi försöker stimulera till att lära sig flera arbetsuppgifter så att monotona arbetsmoment minimeras. De flesta vill ju utvecklas och ha möjlighet till kompetensutveckling.

Självklart finns det också har möjlighet att bli specialist så länge man har lärt sig grundstegen först. Allt handlar om engagemang och intresse.

 

Tony Reitz heter jag, och har jobbat på denna fabrik sedan 1987. Jag jobbar som verktygsmakare i en verkstad med pressverktyg.  Vi som jobbar i verktygsverkstaden har ett mycket varierande arbete där vi gnistar, svarvar, slipar och har ett stort utbud av bänkarbete. Själv jobbar jag också med verktygsprovning och utveckling av nya produkter med hjälp av konstruktörer, kvalitetssäkrare och projektledare. Anledningen till att jag har varit kvar så länge på företaget är naturligtvis att jag har haft en bra utveckling och att jag trivs med både arbetet och arbetskamrater.

johan_carlson_2
-Tony Reitz, verktygsmakare

NKC präglas av att vi har en stor mångfald bland de anställda i företaget. Om du tycker om att arbeta i en internationell miljö med människor från många olika delar av världen är NKC företaget för dig.

Trivs du med olikhet?
Vi har kunder i alla världsdelar och våra ägare är ett familjeföretag från Japan. Detta innebär att du som arbetar hos oss måste trivas med olikhet. Du måste kunna hantera olika kulturer och utnyttja den kreativitet som olikhet och mångfald ger.

Kollektivavatal
Vi har kollektivavtal med IF Metall och Unionen.

 

UNIONEN

IF-Metall-JPG

 

 

 

Lediga jobb

Yrke

NKC söker operatör till H5

Mer information kommer inom kort.

Ansök här!

Fyll i dina uppgifter och bifoga ditt CV.
Jag samtycker till att NKC behandlar mina personuppgifter enligt rådande lagstiftning för att kunna kontakta mig. Dina kontaktuppgifter kommer raderas av NKC efter att uppdraget är uppfyllt.

Yrke

NKC söker en Maskinoperatör till H2

Vi söker dig som önskar arbeta och lära sig produktionen inom H2 som består av laserbearbetning samt pressning av plåtdetaljer.Befattning
Maskinoperatör H2

Arbetstid
3-skift

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är tekniskt duktig, nyfiken, och noggrann som person. Det är önskvärt att du har kunskaper inom CAD/CAM, samt produktionskörning i CNC-maskiner och erfarenhet av robotar.  Meriterande också om du är drivande och vill utveckla H2s arbetssätt och metoder inom produktionen tillsammans med övriga kollegor, chef och tekniker.

Du hanterar IT med lätthet.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Ytterligare information:                                                                                          

Patrick Nilsson, Tillverkningschef tel: 031-337 1538

Anna Sjåstad, HR, tel: 031-337 1306

Facklig representant:
Sandra Christoph, IF Metall, 0708-27 69 90 alt. via mail sandra.christoph@nkc-eu.comAnsök här!

Fyll i dina uppgifter och bifoga ditt CV.
Jag samtycker till att NKC behandlar mina personuppgifter enligt rådande lagstiftning för att kunna kontakta mig. Dina kontaktuppgifter kommer raderas av NKC efter att uppdraget är uppfyllt.

Yrke

NKC söker mätoperatör

Vi behöver förstärka med personal inom området mätteknik. Mätteknik mäter komponenter till lager- och bilindustrin. Avdelningen har en tydlig supportfunktion gentemot produktionen.Arbetstid: Heltid, dagtid.

Verksamheten omfattar: Mätklocksinställningar, mätning innan leverans, nivåmätningar, kalibreringar, underhåll av mätapparater, medverka i projekt, utbilda och stödja tillverkningskanalerna i mättekniska frågor med mera.

I arbetsuppgifterna ingår dokumentation av mätresultat i form av Excel-dokument eller via statistiskt processtyrningsprogram.

I denna tjänst kommer du ha regelbunden kontakt med våra interna och externa kunder.

Kvalifikationer: Du skall ha en grundutbildning på lägst teknisk gymnasienivå. Erfarenhet från tidigare arbete inom mättekniska områden är meriterande.

Du bör vara systematisk, noggrann och med gott sinne för ordning och reda, samt tycka om att arbeta med många människor. Du ska kunna arbeta både i grupp och kunna sköta uppgifter på egen hand.

Datorer används vid flertalet uppgifter och det kräver goda kunskaper i Excel. God engelska är meriterande.

 

Välkommen med din ansökan senast 15 februari.Ansök här!

Fyll i dina uppgifter och bifoga ditt CV.
Jag samtycker till att NKC behandlar mina personuppgifter enligt rådande lagstiftning för att kunna kontakta mig. Dina kontaktuppgifter kommer raderas av NKC efter att uppdraget är uppfyllt.